zaterdag 25 maart 2017

Fotowedstrijd Je mooiste plekje in de gemeente Alphen

Samen met de Media Markt heeft Alphoto (de fotoclub waar ik voorzitter van ben) een fotowedstrijd georganiseerd met als thema Mijn mooiste plekje in de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit in het kader van de twee fotoweken, die de Media Markt begin mei organiseert.

Met het thema willen we Alphenaren inspireren om in hun directe omgeving te zoeken naar fotografisch interessante of mooie gebieden. Iedere deelnemer mag maximaal 3 foto’s insturen.
De foto's worden beoordeeld op originaliteit en creativiteit. De jury bestaat uit een bekende Alphenaar (Toob Alers), een lid van fotoclub Alphoto en een vertegenwoordiger van de Media Markt.

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, dus inclusief Aarlanderveen, Zwammerdam, Boskoop, Hazerswoude, Koudekerk aan den Rijn en Benthuizen. De foto’s kunnen uitsluitend digitaal per e-mail worden gestuurd aan: alphotowedstrijd@gmail.com.  Vermelding van naam, adres en telefoonnummer in de mail is verplicht. Per deelnemer mogen maximaal 3 foto's worden ingestuurd. De inzendtermijn sluit op 30 april. Voor meer informatie en wedstrijdreglement zie: www.alphoto.nl.

De eerste prijs bestaat uit een cadeaubon van € 200. Voor de tweede en derde prijs zijn bonnen van € 100 en € 50 beschikbaar gesteld. De winnende foto's worden ook geĆ«xposeerd in de Media Markt gedurende hun twee fotoweken in mei, samen met de expositie van Alphoto over het zelfde thema.

Woon je in de gemeente Alphen? Doe dan mee! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten