22 augustus 2014

Nieuwe cursus Lightroom gepland in november

Vanwege recente inschrijvingen heb ik weer een cursus Lightroom gepland. De data staan voorlopig op 4 en 18 november, en 2 en 16 december. Start elke avond om 20.00 uur.

Lightroom wordt door de meeste professionele fotografen gebruikt voor 90% van hun fotowerk. Maar: Lightroom werkt anders dan de meeste programma's, en het begrip van de basisgedachten is belangrijk om het programma optimaal te gebruiken. Voor de rest werkt Lightroom heel intuïtief.

In de cursus wordt meer dan 70% van alle functionaliteiten behandeld. Voorkennis is niet vereist. Bezit van de software ook niet: je kunt de cursus volgen om te beoordelen of aanschaf aantrekkelijk is. Anderzijds leer je meer, als je een laptop met de software meeneemt. Het programma kan van de Adobe website worden gedownload en geïnstalleerd, met gratis gebruik voor één maand.De totale kosten zijn €70, inclusief koffie/thee/koekje. De locatie is Doornenburg 62 in Alphen aan den Rijn. Verdere informatie kun je vinden op mijn website. Je kunt inschrijven via de website of rechtstreeks via een email aan rob@fotosvanrob.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten