vrijdag 10 juni 2016

Cursussen voor het najaar zijn nu gepland.

In oktober begin ik weer met het geven van fotocursussen. Drie cursussen staan nu gepland, en er zijn nog plaatsen vrij. Zie mijn website voor de data en alle informatie.

1. Cursus Bewust Fotograferen.
Als je altijd foto's maakt met de programmaknop op automatisch of de P-stand, maar af en toe foto's ziet van anderen, en je afvraagt hoe de fotograaf dat doet, of als je iets meer creativiteit in je foto's wilt leggen, is deze cursus nuttig voor je. Gaandeweg leer je ook je camera veel beter kennen. Start datum is 12 oktober; vijf avonden.

2. Cursus Creërend Fotograferen.
Hoe komt het dat sommige foto's rust uitstralen? Of juist spanning suggereen? Of een bepaalde boodschap overbrengen? Dat heeft vaak te maken met compositie. Keuzes in de beeldopbouw, de plaatsing van het onderwerp, het gebruik van lijnen, kleuren en andere compositie-elementen kunnen je foto's meer zeggingskracht geven. In deze cursus leer je de elementen kennen van een compositie en hoe die je onderwerp kunnen versterken. Startdatum is 5 oktober; 9 avonden

3. Cursus Lightroom
Als je regelmatig nieuwe foto's maakt en er meer mee wilt gaan doen. wordt het gebruik van het programma Lightroom van Adobe aantrekkelijk. Met Lightroom kun je je foto's intuïtief bewerken, je totale foto-verzameling beheren, zodat je altijd snel weer een foto kunt terugvinden, foto's afdrukken, met één klik diashows en webpagina's maken.
Startdatum 13 oktober, 4 avonden.

Je kunt je opgeven via een email aan rob@fotosvanrob.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten