15 juli 2015

Alphenaren: doe mee aan deze fotowedstrijd

Altijd prijs bij fotowedstrijd Kijk! Mijn Straat

Heb je leuke foto’s van gebeurtenissen in je straat,  een buurtfeest, spelende kinderen, of foto’s van een prachtige tuin in de straat, doe dan mee aan de fotowedstrijd Kijk! Mijn straat die fotoclub Alphoto houdt van 15 juli tot en met 1 september.

De fotowedstrijd sluit aan bij de Nationale Fotoweek in september, waarvan fotoclub Alphoto het Alphense gedeelte organiseert. Met het nationale thema Kijk! Mijn Straat moet iedereen worden geïnspireerd om zijn directe, alledaagse leefomgeving in foto’s te delen. Buurt, stad, laan, villa, flat of dorp – iedere straat heeft zijn eigen identiteit. Met foto's kun je laten zien hoe we samen leven in de uiteenlopende straten van Nederland.

Bij de fotowedstrijd van Alphoto gaat het daarom niet direct om foto's van de straat zelf, hoewel detailopnamen van bijvoorbeeld de architectuur wel interessant kunnen zijn, maar vooral om wat er gebeurt in een straat, wie er in leven of hoe er geleefd wordt. De ingezonden foto's worden door een uit leden van Alphoto bestaande jury beoordeeld op originaliteit en creativiteit.

Voor alle deelnemers aan de fotowedstrijd ligt er een .......
.......... kortingsbon van € 15 klaar voor een vergroting bij het Delftse bedrijf Xpozer. De Hoofdpriis bestaat uit bon van € 150 van de MediaMarkt. De eerste prijs is een bon van  € 75 voor een fotovergroting van 90 x 60 cm bij Xpozer. Voor de tweede prijs heeft Xpozer een bon van € 50, beschikbaar gestel,  goed voor een afdruk van 60 x 40 cm. De derde prijs bestaat uit een bon ter waarde van € 25.
De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, dus inclusief Aarlanderveen, Zwammerdam, Boskoop, Hazerswoude, Koudekerk aan den Rijn en Benthuizen.  Leden van fotoclub Alphoto  zijn uitgesloten van deelname.

De foto’s kunnen uitsluitend digitaal per e-mail worden gestuurd aan: kijkmijnstraat@mooialphen.nlPer deelnemer mogen maximaal 3 foto's worden ingestuurd.
 Vermelding van naam, adres en telefoonnummer in de mail is verplicht. Zonder die gegevens worden de foto’s niet geaccepteerd.
Een titel of toelichting op de foto's mag worden meegestuurd maar is niet noodzakelijk.
De foto’s moeten in het jpeg-formaat worden opgestuurd. De langste zijde van een foto moet bij voorkeur niet groter dan 2500 pixels zijn.

De inzendtermijn opent op 15 juli en sluit op 1 september. De prijswinnaars worden op 12 september bekend gemaakt aan het begin van de Eerste Alphense Fotoweek. De prijsuitreiking vindt plaats in theater Castellum in Alphen.


Zie voor verdere informatie en de wedstrijdvoorwaarden: www.alphoto.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten