zaterdag 8 april 2017

Het einde van mijn cursussen?

Na zes jaar cursussen gegeven te hebben, heb ik besloten om te stoppen met cursussen met open inschrijving. Ik zal alleen nog cursussen geven als een groep van vijf of meer zich collectief aanmeldt.

In zes jaar heb ik meer dan honderd avonden cursus gegeven aan meer dan honderd cursisten. Ik kijk er met ongelofelijk veel plezier op terug (en ik hoop de cursisten ook). Waarom dan stoppen? Omdat ik toch meer agenda-vrijheid wil hebben voor reizen en fotograferen. Een cursus geeft een committent voor enkele maanden, vaak liepen meerdere cursussen parallel, en er is dus weinig ruimte om tussendoor op stap te gaan.

De komende week is de laatste avond van mijn cursus Creƫrend Fotograferen, die ik geef voor de regio Kennemerland (Noord-Holland Zuid) van de Nederlandse Bond voor vrijetijdsfotografen, waar meerdere fotoclubs lid van zijn. Dat soort cursussen zal ik nog wel blijven doen, als er aanvragen komen. Ook workshops zal ik blijven geven.

Ik bedank de cursisten, die het hebben aangedurfd om bij mij cursus te lopen, en wens ze allemaal heel veel succes met de fotografie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten