17 juli 2014

Nieuwe cursus Bewust Fotograferen gepland

Voor het najaar is nu definitief een nieuwe cursus Bewust Fotograferen gepland. De cursus is bestemd voor mensen, die altijd foto's maken op de automatische P-stand, maar zich afvragen hoe je meer bijzondere foto's kunt maken. Foto's met een mooie onscherpe achtergrond bij voorbeeld. En hoe leg je beweging mooi vast. Via vijf bijeenkomsten word je geleid langs zeven creatieve keuzes, en leer je de bijbehorende instellingen op je camera. Zo leer je andere foto's te maken, en je leert je fototoestel kennen. Het maakt niet uit wat voor camera je hebt, als je maar wel de mogelijkheid hebt om je sluitertijd en diafragma zelf te kiezen.

De groep is maximaal negen personen groot, we hebben altijd veel interacties, en je krijgt persoonlijke aandacht. Je krijgt elke keer opdrachten mee, en de resultaten worden door de cursisten ook besproken. Zo leer je ook bewust naar foto's te kijken.

De cursus loopt over vier woensdagavonden, éénmaal in de veertien dagen, de laatste avond is op dinsdagavond. De start is op 29 oktober. Je kunt je inschrijven via een email naar rob@fotosvanrob.nl. Meer informatie kun je vinden op mijn website www.fotosvanrob.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten