09 mei 2014

Uitnodiging voor openingsreceptie Galerie Alphotoshop

Vandaag, 9 mei, gaat onze galerie open. Met vijf fotografen hebben we de komende maanden een fotogalerie. Over een week, op zaterdag 17 mei, is de officiële opening van 3 tot 5 uur in de middag. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Bij de officiële opening, maar natuurlijk ook op andere tijden. We zijn open op elke vrijdag van 7 tot 9 uur, en op zaterdagen van 10 tot 5 uur. Het adres is Dreespassage nummer 3.

De vijf deel deelnemende fotografen zijn Sander Hartman, Gerk Kooy, Henk Langerak, Fred Peters en Rob IJsselstein. In de maanden tot de sloop van de Dreespassage zullen we regelmatig onze geëxposeerde foto's verwisselen, zodat het voor bezoekers interessant is om vaker binnen te komen. Naast de geëxposeerde foto’s worden ook ansichtkaarten en andere producten aangeboden.
Hoewel er in de keuze van de thema's overlappingen zijn, hebben de fotografen ieder een eigen stijl.

In de Alphotoshop gaan we diverse activiteiten organiseren, waaronder het geven van workshops. Voorts kunnen bezoekers tegen een kleine vergoeding van € 5 per half uur vragen stellen en uitleg krijgen over het gebruik van hun camera en over de manier waarop zij betere foto's kunnen maken.

Ondanks dat we vandaag open gaan, zijn de eerste foto's al verkocht.

Het volledige persbericht kun je vinden bij voorbeeld onder deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten