03 april 2013

Nieuwe cursus Lightroom gepland


Voor het najaar heb ik op voorhand een nieuwe cursus Lightroom gepland. Vier dinsdagavonden met start op 8 oktober, éénmaal in de veertien dagen.
Lightroom is een programma, dat je workflow een stuk gemakkelijker maakt en waarmee je intuïtief je foto's kunt bewerken. Het is een bibliotheek van je foto's, 
zodat je heel snel foto's kunt terugvinden (bij voorbeeld doordat je trefwoorden toekent) en groeperen. Je kunt foto's per stuk of met meerdere tegelijkertijd bewerken en verbeteren (Lightroom kan werken met RAW-bestanden), waardoor je bv. Photoshop minder vaak zal willen gebruiken; of als je Photoshop liever niet wilt gebruiken, is Lightroom een goedkoop, gebruiksgemakkelijk en intuïtief werkend alternatief. voor fotobewerking. Je kunt printbare versies van je opnamen maken en printen, of kant- en klare webpagina's. Met één klik van de muis kun je een slideshow op je PC laten zien. En er zijn nog meer mogelijkheden.
Lightroom werkt anders dan de meeste programma's, en het begrip van de basisgedachten is belangrijk om het programma optimaal te gebruiken.
De kosten van de cursus zijn €70. Zie voor verdere informatie mijn website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten