28 oktober 2018

Kom kijken naar de Fotoshow des Vaderlands

Onze Alphense fotoclub Alphoto heeft de kersverse Fotograaf des Vaderlands, Jan Dirk van der Burg uitgenodigd om naar Alphen te komen. Hij presenteert zijn muzikale fotoshow Zie Je Niet Vaak op zondagmiddag 18 november om 15.00 uur in het theater van Parkvilla.  


Iedereen wordt van harte uitgenodigd dit fotospektakel bij te wonen. De toegangsprijs bedraagt € 10. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website van Parkvilla onder Theater.

Zie Je Niet Vaak is een ontregelend muzikaal fotospektakel waarin de zegeningen van onze online beeldcultuur worden gevierd. Het gaat o.a. over catastrofaal hoerenbezoek, wethouders met stekelhaar en soapsterren in de spagaat. 

Van der Burg - o.a bekend van de beeldcolumn Heerlijk Genieten in het Volkskrant Magazine - herschikt de wereld in zijn laptop en komt met verbijsterende resultaten. Hij brengt het begrip diashow rechtstreeks naar een nieuwe dimensie. Als je bent uitgelachen, is je blik op de mensheid nooit meer hetzelfde. Hij wordt muzikaal begeleid door Flavia Faas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten