14 december 2013

Cursus Lightroom: een leuk Kerstcadeau

Deze week hebben zich een paar mensen aangemeld voor mijn cursus Lightroom. De cursus zou in de loop van het voorjaar gegeven kunnen worden. De cursus is leuker en productiever met meer deelnemers. Belangstelling? Je kunt het ook voor Kerstmis cadeau doen aan iemand uit je omgeving.

Lightroom wordt door veel fotograferenden gebruikt voor het beheren en bewerken van hun foto's Maar: Lightroom werkt anders dan de meeste programma's, en het begrip van de basisgedachten is belangrijk om het programma optimaal te gebruiken. Voor de rest werkt Lichtroom heel intuïtief.
In de cursus wordt meer dan 70% van alle functionaliteiten behandeld. Voorkennis is niet vereist. Bezit van de software ook niet: je kunt de cursus volgen om te beoordelen of aanschaf aantrekkelijk is. Anderzijds leer je meer, als je een laptop met de software meeneemt of de stof thuis herhaalt. Het programma kan van de Adobe website worden gedownload en geïnstalleerd, met gratis gebruik voor één maand.
De cursus wordt bij mij thuis in Alphen aan den Rijn gegeven. De kosten voor vier avonden zijn in totaal €70. Verdere informatie is te vinden op mijn website. Aanmelden kan via de website of via een email naar rob@fotosvanrob.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten