07 september 2013

Kom kijken op 21 en 22 september. Foto-expositie en andere kunst

Op zaterdag 21 en zondag 22 september hangen onze garages vol met foto's en andere kunst. Kom kijken tussen 12 en 5 uur. In het kader van de Alphense Kunstroute exposeer ik samen met Tine de Jong in de twee garages van ons huis. Bekijk mijn groot-formaat foto's van Alphen aan den Rijn, bloemen en landschappen.
Soms bekend, de meeste nog niet eerder geëxposeerd. Ze zijn allemaal ook te koop. Verder....

ook losse foto's, ansichtkaarten, informatie over mijn cursussen. Neem je eigen fototoestel mee, op verzoek geef ik tips over de bediening, of over andere aspecten van het maken van foto's.

Ook van de Tine Jong-Veenstra is nieuw werk te bewonderen. Tine is schrijver en vormgever. Haar missie is de zelfwaardering van mensen bevorderen én vooral de waardering voor elkáár. Vrijheid en vertrouwen vindt zij daarbij belangrijke thema’s. In haar werk zijn deze thema’s dan ook vaak terug te vinden.
Tine is de auteur van het jeugdboek DROOM ‘R OVER en ze werkt nu aan een filosofische thriller. Verder ontwikkelt zij inspirerende en educatieve producten ( o.a posters, magazines en spellen), die nét even wat langer de aandacht vangen en uitnodigen tot een dialoog.
Tijdens de Kunstroute-dagen laat zij haar nieuwste artprints zien, waarin haar tekeningen, foto’s en tekst zijn gecombineerd. Portfoliowebsite: http://tinexpressionportfolio.wordpress.com/ .

We hebben een partytent voor als het nat is, zodat je ook buiten droog koffie en/of thee kunt drinken. Parkeren kan op het pleintje voor onze garages of elders in de buurt. Ons adres is: Doornenburg 62 in Alphen aan den Rijn. Ten slotte: je kunt een bezoek aan ons ook combineren met bezoeken aan andere kunstenaars in de buurt en/of in het centrum. De Kunstroute wordt georganiseerd door de STA-ART, zie ook hun website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten